Tweedaagse Protocoltraining

Nog twee weken en dan vindt de Engelstalige versie van onze Tweedaagse Protocoltraining plaats in Den Haag. De training wordt viermaal per jaar in het Nederlands en viermaal in het Engels gegeven. Deelnemers zijn protocolmedewerkers, eventmanagers, medewerkers op ambassades, PA's, communicatiespecialisten en account managers. 

Deze Engelstalige training wordt net zoals de Nederlandse versie gegeven door de oud-ceremoniemeester Gilbert Monod de Froideville, en Rebecca van Leeuwen van theaterschool Rabarber. De les over etiquette wordt in deze training niet door etiquette-goeroe Jan Jaap van Weering verzorgd maar door dé expert van het Verenigd Koninkrijk, William Hanson.

Isabel Amaral verzorgt tijdens de Engelstalige training het onderdeel 'internationaal protocol' en zij spreekt ook over cultuurverschillen. Isabel is dé protocolexpert in de Portugees sprekende wereld. Zij heeft meerdere boeken over protocol en cultuurverschillen geschreven. 

Bengt-Arne Hulleman, hoofd protocol van het International Criminal Court geeft een masterclass over protocol bij internationale organisaties. In de Nederlandse training wordt dit onderdeel verzorgd door de voormalig protocolchef van de Floriade 2012. 

Meer weten? Kijk op voor Nederlandstalige of Engelstalige protocoltraining op ipth.nl

Popular Posts