Protocolbureau zoekt projectmanager

Het gaat om een gevarieerde functie met een verantwoordelijkheid voor verschillende processen en projecten binnen het bedrijf. Denk hierbij aan de organisatie van trainingen en de voorbereiding van evenementen, maar de projectmanager is ook verantwoordelijk voor het management van de ushers, onze jonge protocolmedewerkers. De projectmanager zal betrokken zijn bij sales activiteiten en andere interne administratieve, financiële maar ook strategische bedrijfsprocessen.
Deze afwisselende functie vervult de projectmanager in een unieke werkomgeving; Het Protocolbureau wordt tot op het hoogste niveau in binnen- en buitenland ingezet. Voorbeelden van projecten zijn de viering ‘200 jaar Koninkrijk’, de ‘Koning Willem I Prijs’ en de finale van het ‘World Tennis Tournement’. In Brussel organiseert het Protocolbureau samen met de beste Europese protocolexperts een trainingsprogramma voor medewerkers van ambassades en internationale instellingen, maar het Protocolbureau verzorgt ook trainingen op maat voor overheidsorganisatie in Nederland en daarbuiten. Innovatief is onze visie op 21e eeuw protocol; deze visie is de basis van een postgraduate die wij onder meer samen met de Hotelschool The Hague ontwikkelden. Via onze zusterorganisatie ‘Institute of Strategic Relationship Management’ worden wij veelvuldig ingezet om organisaties te ondersteunen in de professionalisering van hun netwerk.
Omdat de kantoororganisatie klein is, zoeken wij een stevige, flexibele persoonlijkheid die de voorkomende werkzaamheden proactief en zelfstandig uitvoert. Iemand die de gegeven verantwoordelijkheid weet te dragen. Onze opdrachtgevers zijn, vanwege het niveau van de opdrachten, kritisch en veeleisend. Daarom zijn professionaliteit, punctualiteit en representativiteit belangrijke aspecten van de functie. De projectmanager heeft flair en uitstekende communicatieve vaardigheden. De sfeer op kantoor en tijdens de opdrachten en trainingen is afwisselend formeel en informeel. 
De taken van de projectmanager: 
  • De organisatie en het management van trainingen in binnen-en buitenland (mede-ontwikkelen trainingsprogramma’s, communicatie met alle betrokken partijen waaronder de deelnemers, de docenten en de locatie, financiële afhandeling).
  • De organisatie en de voorbereiding van evenementen (verzorgen offertetraject, verzorgen van de communicatie met de opdrachtgever, schrijven draaiboek, inhuren en aansturen leveranciers, financiële afhandeling).
  • Het coördineren van evenementen tijdens de uitvoering (aansturen van de eigen of externe medewerkers die bij de uitvoering betrokken zijn, het verzorgen van het contact met de opdrachtgever en leveranciers).
  • Het verzorgen van specifieke werkzaamheden voor evenementen (samenstellen van placeringen voor netwerkbijeenkomsten en ceremoniële bijeenkomsten met behulp van een speciaal hiervoor geschreven programma, het begeleiden van registratietrajecten).
  • Het management van de ushers (organisatie van het trainingsprogramma, verzorgen administratieve werkzaamheden, recruiteren van ushers voor de opdrachten, aansturen ushers tijdens opdrachten).
  • Het verzorgen van diverse financiële, administratieve en operationele werkzaamheden op kantoor. 
Minimale eisen:
  • Hbo en/of tenminste 5 jaar werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief
  • Flexibel
  • Punctueel
  • Proactief
  • Excellente beheersing van Microsoft Office 2016
Voorwaarden:
  • 4 - 5 dagen per week, werktijden flexlibel in te vullen tussen 09.00 – 18.00 uur (8 uur per dag), afhankelijk van de evenementen ook ‘s-avonds en in het weekend (extra uren worden gecompenseerd)
  • Functie beschikbaar per maart 2017
Interesse? Stuur een motivatiebrief en cv naar Dorianne van Heeswijk (info@protocolbureau.com).
Meer informatie over ons? Lees meer over het Protocolbureau op onze website: protocolbureau.com. Lees hier wat de pers over het Protocolbureau schreef: protocolbureau.com/pers. Dit is de website van onze zusterorganisatie ‘Institute of Strategic Relationship Management’: relationshipmanagement.eu. 
Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Comments

Popular Posts